4 portie

 

Benodigdheden, Specerijen en ingrediënten

  • 3 kippenpoten
  • 2250 gram sopropo
  • 4 kleine maggiblokjes
  • 1 theelepel witte peper
  • 2 eetlepels zoete ketjap
  • ½ theelepel zout
  • 1 theelepel Laos
  • 1 paprika
  • 1 ui
  • 4 teentjes knoflook
  • ½ peper

 

Hoe doe je dat in 7 stappen

  1. Mix ui, knoflook, peper, paprika en de sopropo in een mixer.
  2. Vlees in een pot op hoog vuur met de deksel dicht.
  3. Als het vlees al gaar is, schenk alle water en vocht uit de pot.
  4. Zet daarna de pot met vlees weer op hoog vuur.
  5. Voeg alle mix, specerijen en ingrediënten toe.
  6. Draai goed door en maak de pot met een deksel dicht.
  7. Na halfuurtje goed doordraaien en het vuur kan daarna uit.

 

Mijn mening

  • Deze review is naar eigenmening en ervaring geschreven.
  • Het was makkelijk en snel te bereiden.
  • Het was heerlijk en vond het een heel gezonde recept.
  • De smaak was lekker scherp.
  • Weinig geld voor uitgegeven.
  • Gesneden Komkommer en paprika heb ik ook bijgedaan, ik heb het met beetje azijn en zout gemengd, daarna toe gevoegd op mijn bordje, de combi fond ik heel goed.

Fotogalerij

/album/fotogalerij22/a20131225-124506190-ios-jpg/ /album/fotogalerij22/a20131225-124223048-ios-jpg/