4 portie
Benodigdheden, Specerijen en ingrediënten
- 3 kippenpoten
- 2250 gram sopropo
- 4 kleine maggiblokjes
- 1 theelepel witte peper
- 2 eetlepels zoete ketjap
- ½ theelepel zout
- 1 theelepel Laos
- 1 paprika
- 1 ui
- 4 teentjes knoflook
- ½ peper
Hoe doe je dat in 7 stappen
- Mix ui, knoflook, peper, paprika en de sopropo in een mixer.
- Vlees in een pot op hoog vuur met de deksel dicht.
- Als het vlees al gaar is, schenk alle water en vocht uit de pot.
- Zet daarna de pot met vlees weer op hoog vuur.
- Voeg alle mix, specerijen en ingrediënten toe.
- Draai goed door en maak de pot met een deksel dicht.
- Na halfuurtje goed doordraaien en het vuur kan daarna uit.
Mijn mening
- Deze review is naar eigenmening en ervaring geschreven.
- Het was makkelijk en snel te bereiden.
- Het was heerlijk en vond het een heel gezonde recept.
- De smaak was lekker scherp.
- Weinig geld voor uitgegeven.
- Gesneden Komkommer en paprika heb ik ook bijgedaan, ik heb het met beetje azijn en zout gemengd, daarna toe gevoegd op mijn bordje, de combi fond ik heel goed.